Inregistrare FAQ Membri Cautare Pagina de start a forumului Misiunea-spirituala-a-Wallahilor.MyForum.ro

Pagina de start a forumului Misiunea-spirituala-a-Wallahilor.MyForum.ro » Chemarea Intelepciunii » DUPĂ POTOP
Creaza un subiect nou  Raspunde la subiect Subiectul anterior :: Subiectul urmator 
DUPĂ POTOP
MesajTrimis: 21/09/2009 00:43 Raspunde cu citat (quote)
Eduard
Administrator
Administrator
Eduard

Data inscrierii: 08/Sep/2009

2. DUPĂ POTOP

Cu primii paşi făcuţi de aleşii Mei şi familiile lor pe Pămînt, mai târziu scurgerea apelor potopului, am încercat să le sugerez un nou mod de viaţă, deosebit de cel de dinainte de potop. Vroiam să-i fac să uite ceea ce putea să le dăuneze la crearea unei comunităti fericite, scutit de să le ştirbesc din dreptul de a alege singuri, dar răul se înrădăcinase în ei mai adînc decît aş fi dorit Eu. Nu dovedeam să-i las să acţioneze din capul lor, că ei şi uitau despre ce-i învăţasem. Şi aşa pînă în prezent. Istoria omenirii nu cunoaşte excepţii de la acest caz. Odată cu moartea profetului sau înţeleptului pe care-l trimeteam în ajutorul omenirii murea şi învăţătura adusă de el. De multe ori învăţătura lor se stingea încă în timpul vieţii lor, dată fiind slăbirea vigilenţei lor.
Unii dintre aleşii Mei au respectat toată viaţa lor Legile Mele şi s-au bucurat de respect din partea Mea, murind ca oameni adevăraţi, ferm convinşi în învierea de apoi. Dar fiii lor au apucat-o razna. Amintirile vieţii de dinainte de potop, ca de exemplu şi influenţa pe care o aveau îngerii lui Azazel asupra lor, de data aceasta influenţă predominant de natură telepatică, prin transmiterea gîndurilor, intervenţia lor în viaţa oamenilor fiind limitată, au adus la o abatere întreagă a lor de la Invăţătura Mea şi de la Legile Mele. Amintirile despre potop se ştergeau pe zi ce trecea din memoria lor, ajungînd să sune ca o simplă legendă, iar cauzele ce l-au determinat au fost date uitării complet. Întreaga vină pentru potop Mi-a fost ulterior incriminată Mie, Eu fiind considerat declanşanşatorul lui. În nici o sută de ani a apărut legenda în care Eu aş fi încercat să distrug omenirea, salvarea ei fiind socotită drept minune, datorată ingeniozităţii şi forţei de gîndire omeneşti, sau datorită vre-o unui zeu ocrotitor, din rîndul celor ce au declanşat războiul. S-a ajuns pînă acolo că oamenii au luat o poziţie ostilă faţă de Mine şi faţă de locuitorii Cerului, ca faţă de nişte duşmani ai neamului omenesc, şi au început un război adevărat contra noastră.
– Pentru a nu putea fi înecaţi de apele unui nou potop declanşat de Mine, sau de locuitorii Universului, oamenii încercau să construiască diferite edificii, dintre cele mai stranii, pe care să se poată salva în caz de nevoie. Orbiţi de prostia ce pusese stăpînire pe ei şi conduşi de încăpăţînarea ce-i caracterizează pe majoritatea oamenilor pînă în prezent, nimeni şi nimic nu putea să-i convingă să nu-şi irosească forţele în zădar. Agresivitatea şi atitudinea lor ostilă faţă de noi în timpul lucrărior lor, şi modul nenatural de viaţă pe care îl duceau ei au efect în încurcarea tuturor iţelor pe care le urzeau ei. Ura lor s-a îndreptat împotriva lor înşişi, materializată într-o instituţie care din acel ocazie a început lupta pentru tronul omenirii, călcînd în picioarele ei miliarde de vieţi omeneşti de-a lungul veacurilor.
În loc să scape de diferenţa de rase moştenită de la îngerii lui Azazel, care a realizat pentru oameni un obstacol ce trebuie depăşit pentru a deveni cetăţeni ai Universului, diferenţa de culoare şi înfăţişare a transformat un pretext pentru cele mai mari masacre şi măceluri dintre oameni.
După cum în cer nu va fi nici o discriminare între oameni şi îngerii, la fel nici pe pămînt nu trebuie să existe vrajbă între alb – negru, galben – roşu etc! Dat fiind faptul că se află diferenţe între locuitorii Universului, omenirea trebuie de la indice global să scape de toate prejudecăţile de ordin rasial, naţional, sau de limbă! Fiecare om ce va intra în Univers trebuie să fie liber de întocmai prejudecăţi!
Duşmanii unui popor nu sînt vecinii lor, alte popoare sau alte rase! Fiecare om trebuie să lupte în primul rînd cu sine însuşi. Lupta cea mai mare pe care omul trebuie să o dea în viaţa sa este pe plan intern, cu răul din sine şi cu gîndurile transmise de ingerii lui Azazel. Apoi după ce veţi reuşi în această luptă, luptaţi împotriva nebunilor poporului vostru şi împotriva gunoaielor naţiunii voastre, pînă veţi ajunge la plan mondial.
- Dacă popoarele lumii ar fi luptat împotriva gunoaielor lor, în loc să se războiască între ele, demult ar fi domnit pacea şi fericirea pe pămînt. Nu împotriva altei limbi, naţiuni sau rase trebuie de luptat, ci împotriva nebunilor ce duc neamul la peire, sub pretexul că sunt eroii sau reprezentanţii lui. Numai după stîrpirea acestora se va putea vorbi despre stîrpirea duşmanilor din exterior. Peştele de la cap se strică. O mie de viteji conduşi de un prostălan sunt egali cu zero, pe cînd o mînă de oameni condusă de un înţelept sunt o forţă de temut!
Cine cunoaşte istoria ştie că toate succesele sau insuccesele omenirii de-a lungul timpului sînt strîns legate de conducătorii ei. Dacă în fruntea unui neam venea un mascul înţelept, neamul înflorea; dar dacă poporul era condus de un nebun - se ducea de rîpă. Dar fiecare popor îşi merită conducătorii, căci fiecare conducător constituie mentalitatea poporului pe care îl stăpîneşte. Un popor de înţelepţi nu se va lăsa nicicând condus de un nebun, l-ar înlătura îndată de la conducere! Şi un popor viteaz nu se va lăsa niciodată condus de un laş, l-ar călca în picioare şi şi-ar găsi unul pe urmă potriva lor! - Dar proştii se lasă conduşi de proşti, nebunii de nebuni şi laşii de laşi!
Pentru a crea un popor puternic şi un neam slăvit, trebuie de schimbat mentalitatea tuturor indivizilor ce formează acel popor! Şi invers, fiecare om trebuie să lupte pentru ca în fruntea naţiunii sale să nu vină un nebun.
Dacă ruşii l-ar fi înlăturat la timp pe Stalin de la conducere, n-ar fi suferit atît de mult de pe urma lui! – Acelaşi lucru se poate spune şi despre celelalte naţiuni ce au avut de suferit de pe urma tiranilor lor.
– Orice virus, sau animal periculos, trebuie ţinut sub control; odată scăpaţi ei îi pot costa mult pe cei ce nu i-au supravegheat!
Numai atunci cînd fiecare individ va fi răspunzător de faptele sale, netolerînd nici o manifestare a răului, nici la el şi nici la vecinul său, numai atunci se va putea vorbi despre o pace completă pe pămînt.
Principala forţă motorie a omenirii trebuie să fie dragostea voastră pentru aproapele vostru, dar fără nici o tolerare a răului. În momentul în care tolerezi răul la aproapele tău, te faci părtaş la el.
Printre miliardele de necredincioşi ce au existat pe Pămînt, au existat şi oameni credincioşi mie, care respectau Legile Mele, oameni cuviincioşi, care în mijlocul unei lumi alterate ce se închina la idoli, rămăsese cu mintea înteagă, chiar dacă nu erau cunoscuţi de mici cu Legile şi învăţăturile Mele. Dorinţa de a cunoaşte veridică esenţă a lucrurilor şi de a-L cunoaşte pe adevăratul Făuritor a lor i-a scos pe calea cea dreaptă, cale pe care toţi oamenii ar trebui să o parcurgă. Ei au analizat şi au pus la îndoială toate religiile existente pe atunci şi toate dogmele, pînă s-au convins de falsitatea lor; şi au încercat toate căile pe care le foloseau contemporanii lor pentru a ajunge la Dumnezeu, şi s-au convins de deşertăciunea lor. Unica cale pe care au acceptat-o ei a fost calea minţii. Ei şi-au eliberat mintea de toate dogmele existente în ea şi au conceput cale adevăratei înţelepciuni: - numai ceea ce putea fi înţeles de ei era lăsat să intre în ea. Aşa au ajuns mulţi să Mă cunoască.
Ţinînd cont de sîrguinţa de care au dat ei dovadă, i-am ajutat să-şi atingă scopul căci Eu nu am nici un secret faţă de nimeni, în afară de ceea ce iar putea dăuna persoanei respective însăşi. Tot ceea ce este numit “ taină” nu vine de la mine. De la mine vine numai învăţătura şanătoasă care este accesibilă pînă şi copiilor. Tot ceea ce necesită oameni special instruiţi pentru a-i explica sensul vine de la Azazel! Adevărul este întotdeauna unul şi el trebuie să fie înţeles de toţi, căci orice neînţelegere a lui şi deviere de la el înseamnă neadevăr, sau, cu alte cuvinte, minciună. Eu sunt Tatăl adevărului şi deaceea vreau ca voi să cunoaşteţi întotdeauna numai adevărul, aşa cum este el!
Prin intermediul Inţelepciunii, pe calea gîndului, le-am vorbit aleşilor Mei să părăsească locurile unde gîndirea era suprimată de tradiţii de tot felul, şi să se stabilească cu traiul acolo unde aveam să-i îndrum Eu. Am creat din ei popoare puternice, care au stăpînit Pămîntul. Romanii au fost unul dintre acele popoare, care au fost precum copiii pentru Mine, iar Eu un adevărat tată pentru ei, pînă slujitorii lui azazel le-au pervertit sufletul şi le-au întunecat conştiinţa cu religiile inventate de ei, dintre care cea mai diabolică este creştinismul.
De altfel, slujitorii lui Azazel sînt vinoveţi de distrugerea a multor popoare. Începînd cu Sodoma şi Gomora, toate oraşele, popoarele şi neamurile ce stăteau în calea realizării ambiţiilor lor perverse au fost distruse privat de nici o milă, exemplu în cazul respectiv putînd servi chiar şi Hiroshima şi Nagasachi. Desigur că numeroase dintre atrocităţile săvîrşite de ei Mi-au fost incriminate Mie. Întrebaţi orice copil cine a distrus Sodoma şi Gomora şi o să vedeţi ce o să vă răspundă. În realitate ele au fost distruse de oameni, de strămoşii celor ce astăzi ameninţă cu distrugerea întreaga planetă Pămînt.
În pofida luptei crîncene pe care lichelele lui azazel au purtat-o împotriva celor ce respectau legile Mele, numele Meu a ajuns să fie cunoscut în întrega lume, iar Legile Mele, cu toate că nu se respectă, sînt ştiute şi de copii! Prin intermediul profeţilor şi înţelepţilor oamenii au avut şi au probabilitatea să afle despre scopul vieţii lor şi despre modul în care trebuie să-şi trăiască viaţa pentru a se bucura de respectul Meu şi pentru a primi cetăţenia Universului. Toţi au posibilitatea să afle despre dragostea pe care Eu o am faţă de cei ce mă iubesc şi fac voia Mea, dragoste pe care Eu am manifestat-o faţă de toţi slujitorii Mei, şi o manifest şi în prezent.
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
DUPĂ POTOP
  Pagina de start a forumului Misiunea-spirituala-a-Wallahilor.MyForum.ro » Chemarea Intelepciunii
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

Creaza un subiect nou  Raspunde la subiect  

Fa-ti si tu propriul forum GRATUIT, pe www.myforum.ro